Haptonomisch diëtist

1.Kosten:
Praktijk Bly werkt zowel met losse consulten als met een traject van in totaal 3 consulten. Een los consult van 60 minuten kost 85 euro en het traject bestaat uit 3x 60 minuten en kost 225 euro in totaal. Na het traject is het mogelijk om zowel de begeleiding voort te zetten met losse consulten als met een tweede traject.

2. Betaling en vergoeding:
Na ieder consult wordt de factuur verzonden per mail. De factuur kan ingediend worden bij uw zorgverzekeraar. Zie voor meer informatie: ‘contact en betaling’

3. Verhindering:
Als u verhinderd bent, dient u de afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Is dit niet het geval dan wordt de gereserveerde tijd voor 50% bij u in rekening gebracht. Weekenddagen en feestdagen tellen niet mee in deze vereiste 24-uur.

4. Verslaglegging en informatie aan derden:
Eventueel overleg met derden gebeurt alleen in samenspraak en met uw toestemming.

5. Beëindiging:
Ter afsluiting van de behandeling is er altijd een afsluitende behandeling of gesprek. Beëindiging van de behandeling wordt door u of mij in het voorlaatste gesprek aangekondigd.

6. Schade en blessures:
De haptonomisch diëtist is niet verantwoordelijk voor de (im)materiële schade en/of blessures die u eventueel heeft opgelopen tijdens de consulten. Dit geldt ook voor zoekgeraakte spullen.

7. Klachten:
Indien er klachten zijn, laat het mij zo snel mogelijk weten. Dan werken we samen aan een oplossing. Mochten wij er samen niet uitkomen, dan kunt u zich wenden tot een onafhankelijke klachtencommissie. Bij het kwaliteitsregister paramedici is het klachtenloket ondergebracht.
Tel: 030 3100929
e-mail: info@klachtenloketparamedici.nl

Met het aangaan van de behandeling gaat u een behandelovereenkomst met mij aan en gaat u ook akkoord met de privacy voorwaarden en de praktijkvoorwaarden.