Haptonomisch diëtist

Praktijk Bly werkt zowel met losse consulten als met een traject. Tijdens het eerste consult wordt het probleem besproken en een eerste stap gemaakt om het vermogen om je te verbinden met jezelf te verbeteren. Verder wordt bepaald welke behandeling hier op aansluit.
Een traject biedt jou meer tijd voor de oefeningen op maat en dit zal meer inzichten opleveren. Hierdoor is het mogelijk om grotere stappen te maken en ben je beter in staat om je te verbinden met jezelf. Dit is essentieel is bij emotioneel eetgedrag.

Een los consult van 60 minuten kost 85 euro en het traject bestaat uit 3x 60 minuten en kost 225 euro in totaal. Het traject is dus 30 euro voordeliger. Na het derde consult is het mogelijk om zowel een los consult als een 2e traject op te starten.
Voor de start van de begeleiding neem ik telefonisch contact met je op, om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Dit gesprek is kosteloos.

Als contractvrij haptonomisch diëtist (geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici) heb ik geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Dit is een bewuste keuze, want alleen op deze manier is het mogelijk om de aandacht voor de volle 100% op de client te richten. Meer aandacht en vrijheid, zonder inmenging en beperking in de behandeling. Verder houdt dit in dat er transparantie is over de werkelijke prijs. Geen extra (administratie)kosten die achteraf alsnog moeten worden betaald.

Het grote verschil voor jou is het verwerken van de factuur. De betaling van het traject vindt vooraf plaats. Na ieder consult ontvang je van mij een factuur. Deze factuur mag worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Afhankelijk van je zorgverzekeraar wordt een deel van het consult vergoed. Dit percentage is verschillende per verzekeraar, meestal wordt 70% van het consult vergoed. Maar raadpleeg de verzekeraar en/of polisvoorwaarden om dit na te gaan. Bij een restitutiepolis (eigen keuze arts) wordt 100% vergoed.